25 detsember 2010

vastuseks Kadri Simsonile

Moment of The TruthVastuseks Kadri Simsoni küsimusele, mille ta esitas oma blogis. Palute fakte, mitte hinnanguid - hästi, te saate selle. Kuidas oleks selle faktiga, et Edgar on kaotanud suurema osa eestlaste usalduse.

Või kuidas oleks faktiga meediauuringust, et Edgari enda nimega seostub kordades rohkem negatiivseid uudiseid kui Keskerakonna nimega. Aga sellisel juhul matemaatiliselt väljendades kahjustab Edgari maine Keskerakonna mainet. Juht peaks ju ikkagi mainet paremaks tegema, mitte halvemaks.

Saage aru, te ei pea sedasi kogu aeg tule all olema, saab ka teisiti. Te ei pea isiklikult võtma Edgari vastu suunatud süüdistusi. Ja uskuge, see ei ole kõik üks suur Ansipi isiklik salaorganisatsioon, mis teie kui rahu ja õnne toojate vastu võitleb, vaid see ongi rahva arvamus. Rahvas ei taha enam Edgarit. Fakt, et ka Ansip Edgarit valitsuses näha ei taha, on otseselt seotud sellega, et Ansip on samuti osa rahvast.

Vahetage juht ja te näete ka meediauurigu numbrites olulisi muutusi. Näidake, kas teie tegude aluseks on partei põhikiri või võimuahnus.

24 detsember 2010

Jõulutegu - anneta sendid vaesematele

Kutsun ülesse annetama aastate jooksul kogunenud sendid heategevusele. Nii mitmeski kohas võib märgata toidupanga tünne, kuhu saab sente poetada. Lisaks sellele osalevad mitmed kaubandusketid erinevates heategevuslikes kampaaniates.

Kui need sendid sul kuhugi purki aastate jooksul kogunenud on, tähendab, et tegelikult sul neid niiväga vaja ju polegi. Anna neile, kes neid rohkem vajavad ning sa saad ka ise sellest midagi. Et vähemasti jõulude ajal tunned ennast inimesena, kasulikuna, heana.

07 detsember 2010

Kas homo tohib jõule tähistada?

Mis siis kui sinu naaber on gei ja usklik pealekauba? Ja võtab endale veel ka vabaduse jõule tähistada. Tõeline vähemuste grupp, võiks lausa looduskaitse alla panna.

Pahased on nende peale nii kristlased kui heterod. Pahandumise asemel võiks pigem üritada mõista; vaesed vähemused, ei saagi aru mille pärast neid rohkem taga kiusatakse, kas usu või seksuaalse orientatsiooni pärast. Kuulutuses võrdsustavad nad ennast Jeesusega, polnud ju temalgi kohta ega asu, hüljatud ja põlatud. Olgu selle seksuaalse orientatsiooni ja usutunnistusega kuidas on, aga selline ennast märtriks tegemine ei tekita minus ei kaastunnet ega põlgust. Pigem saadaks nad psühholoogi juurde enesehinnangut parandama.

Mis aga puutub teemasse, siis jõulud pole õnneks kellegi poolt patenteeritud. Ei usklikud ega uskmatud ei oma (ainu)sõnaõigust, kes ja kuidas jõule tähistada tohib.

Peace and Be Cool